Sådan sletter du et album på iphone

Ios

iPhone er uovertruffen, når det kommer til kamerakvalitet. For at administrere de billeder, du har taget med dit iPhone-kamera, har du appen Fotos. Du kan oprette album for at samle fotos med samme tema, så du nemmere kan finde dem, når du har brug for et billede. Det er dog ikke klogt at oprette for mange albummer, da det kan fylde meget i appen Fotos. Du kan slette unødvendige album for at holde din Fotos-app pæn.

Hvis du er en ny iPhone-bruger, skal du for at slette et album på iPhone først åbne Fotos-appen for at slette et album. Gå til fanen Albums og fanen Se alle i øverste højre hjørne.

Næste faneblad Rediger i øverste højre hjørne for at slå Fotos-appen til redigeringstilstand.

Angiv det album, du vil slette, og tryk på det røde minusikon for at slette albummet. Bekræft handlingen ved at trykke på Slet album i den dialogboks, der vises.

Når du er færdig med at slette albummet, kan du trykke på Fuldført i øverste højre hjørne.

Sletning af et album sletter ikke indholdet (fotos) i det. Billederne er stadig til stede på din iPhone. Du kan finde dem i albummet Recents . Der er to album, som du ikke kan slette: albummet Recents og albummet Favorites.

YouTube video: Sådan sletter du et album på iPhone


Rate article